top of page

Services hos 2B Pack

 

På vores danskledede fabrik i Telsiai, Litauen, arbejder omkring 150 erfarne, samvittighedsfulde medarbejdere. Alle er klar til at løse netop din opgave. Vi står også parat til at klare specialopgaver såsom pakning af kantbånd, brochurer, reklameartikler, malebøger og lignende.

Pakning

 

Vi tilbyder pakning med høj kvalitet, fleksibilitet og fremragende leveringssikkerhed. På vores danskledede fabrik i Telsiai står ca. 150 erferne, samvittighedsfulde medarbejdere og en stor maskinpark klar til at løse netop din opgave.

 

Vi har mange års erfaring indenfor pakning af vidt forskellige emner. Vi pakker lige fra skruer, dyvler og plastdele i små poser og æsker til store displays – klar til opstilling i butikken.

 

Pakningen udføres såvel maskinelt som med håndkraft, men for alle pakninger gælder, at de er underkastet løbende og afslutningsvis kontrol af specielt uddannet personale.

 

Har du ønske om poser klar til ophæng, udfører vi det med eurolock eller påsætning af poserytter.

 

Ønsker du blisterpakning, klares det nemt, da vi råder over flere maskiner til dette formål.

 

Vi hjælper gerne med fremskaffelse af æsker, bagkort, ryttere samt trykning af diverse

tryksager klar til brug – efter dine ønsker.

 

 

Montering

 

Vi tilbyder hurtig og effektiv montage.

Har du opgaver, hvor det drejer sig om montering inden eventuel pakning og forsendelse til kunden, er vi det rette valg af samarbejdspartner.

Vi arbejder normalt i 2 holdsskift, men har du en hasteopgave, udvider vi gerne med endnu et hold.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring i montering af både plast og metaldele, el og elektronik. Hvad enten det drejer sig om samling af dele til lyskilder eller håndtag til sikkerhedsgitre, klarer vi det hurtigt med akkuratesse og kvalitet.

Vi står også parat, hvis du har en hasteopgave med tilretning – kontrol af allerede færdiggjorte opgaver. Skal dine færdigmonterede produkter pakkes i æsker, kolli eller displays, klarer vi også det.

Levering direkte til dine kunder, er heller ikke et problem.

Produktionshotel

 

Har du overvejet at flytte din produktion til udlandet for at gøre den mere rentabel ... Men er stoppet fordi en udflytning virker uoverskuelig? Så er et produktionshotel, muligvis det du søger.

 ​

Vi kan tilbyde lokaler og personale. Du kan medbringe egne maskiner og værktøjer, som du ønsker. Personale ansætter vi, men vil du medbringe ledende personale, er det muligt.​

 

Du opnår en lang række af fordelene ved outsourcing, men slipper for papirarbejdet og den store investering. Samtidig kan du drage nytte af den store erfaring, vi har opbygget i Litauen.

Lager

2B Pack råder over 15.000 m2 nyrenoverede, lyse og indbydende lokaler. De er velegnede til både produktion og lager.​

 

Hvis du mangler plads i dine nuværende lokaler eller påtænker at outsource dit lager, så er 2B Pack den mulighed, du bør overveje.​

 

Vi varetager lagerfunktioner, såsom plukning, tilskæring, pakning og forsendelse worldwide. Har du specielle ønsker vedrørende reoler, klarer vi det, eller du kan medbringe dine egne.

 

Vi har kort afstand til eneste isfrie havn i Baltikum – Klaipeda hvilket gør transittiden kort.

 ​

Vores tilstedeværelse i Litauen siden 2004, har givet et godt kendskab til pålidelige transportører. Vi sender varer herfra og ved, de når frem og i god stand og til tiden.

bottom of page